O nama

Slika 1

O nama

L.Initium Abstergo je tvrtka koja svoje poslovanje temelji na pružanju kvalitetne usluge čišćenja i održavanja objekata svih vrsta kao i svih njihovih popratnih sadržaja, primarno objekata koji se bave uslugom iznajmljivanja smještaja domaćim i stranim gostima.

Usluge se pružaju na način da kao podrška sudjelujemo od same gradnje objekta pa do finalnih čišćenja prije početka korištenja, održavamo objekt i okoliš kontinuirano ili jednokratko po zahtjevu klijenta.

Usluge čišćenja obavljaju djelatnici sa višegodišnjim iskustvom, najmodernijom opremom i strojevima te ekološkim sredstvima neškodljivim za sve materijale i površine te prirodu koja objekt okružuje.

Zašto izabrati nas

Svaka kuća za odmor priča svoju priču. Svaki klijent ima svoje vizije. Individualni pristup je okosnica našeg profesionalnog djelovanja. Upravo takvim, individualnim pristupom naspram karakteristika kuće te želja klijenta prilagođavamo naše djelovanje onom načinu koji postiže vrhunski rezultat u svakom pojedinom slučaju.

Kontaktirajte nas s povjerenjem

Cilj nam je pružiti vrhunsku uslugu u održavanju vaših objekata besprijekorno čistima i urednima, uključujući sve popratne sadržaje, a posebno smo specijalizirali održavanja bazena.

Kontakt

© 2024 Initium Abstergo | Sva prava pridržana.